Opslagstavlen

• Morgentrafik omkring skolen.
    Af hensyn til elevers, forældres og personales sikkerhed henstilles til at nedenstående respekteres:
    Trafik på Følfodvej
    Ingen parkering mellem Englandsvej og indgangen på Følfodvej: Dette stykke benyttes til at stoppe og sætte elever af (kys og kør).
    Ingen parkering på den lille p-plads ved indgangen, den er forbeholdt skolens personale.
    Mellem indgangen på Følfodvej og Irlandsvej: Parkering for dem, der ønsker at følge elever ind på skolen.
    Ingen U-vendinger - kom i din kørselsretning.
    Trafik på Tejn Alle
    Ingen kørsel og parkering fra Melstedvej mod skolen.
    Mellem Melstedvej og Irlandsvej: Parkering på skråparkeringen for dem, der ønsker at følge elever ind på skolen samt sætte elever af (kys og kør).

Mona Martinus den 18-09-2017
  • ikon
    Hermed Børne- og Kulturforvaltningens første nyhedsbrev for skoleåret 2017/2018. Skolernes fælleskommunale fokusområder er dette nummers tema.

Mette Kirstine Andersen den 11-09-2017